Reacties

Hallo Theo,

Na nu 3 maanden met mijn nieuwe PXG set te hebben gespeeld kan ik je vertellen dat ik super enthousiast ben over deze set. Ik moest aanvankelijk echt wel wennen aan de clubs, maar ik sla met mijn ijzers nu veel constanter en ook een stuk verder dan voorheen (bijvoorbeeld ijzer 7 nu 140 meter) . Ben inmiddels ook gewend aan de hybride en fairway wood (die ik dan ook veel vaker met succes uit de tas haal!).

De driver is nog wel even wennen, ik sla wel veel constanter en raak vaker de fairways, maar heb enige afstand ingeleverd ten opzichte van mijn vorige Cobra driver (maar die was dan ook wel 3 cm langer).

Mijn handicap is in deze 3 maanden omlaag gegaan van 22 naar 20,1 en ik speel met heel veel plezier met deze door jou gefitte golf set.

Voor diegenen die twijfelen of het zin heeft je als mid-handicapper te laten fitten (zo dacht ik er namelijk ook over omdat ik pas 5 jaar speelde), maak dan een eens afspraak met Theo, die je ongetwijfeld verder kan helpen.

Ik heb er dus geen moment spijt van gehad en raak steeds enthousiaster over het golfen, nogmaals dank Theo voor al je deskundig advies en je enthousiasme tijdens de fitting sessies!

met sportieve groeten,

Hans


Feedback van een single handicapper die overstapte van een Titleist AP2 naar een Miura MC57 set met Aerotech shafts.

Hi Theo,

Even een snel bericht met de eerste feedback… wow!Ik ben bijzonder onder de indruk van de clubs; nagenoeg trillingloos en soms bijna te makkelijk om een bal mee te slaan qua gevoel; geen opspelende elleboog tot nu toe; daar zou ik normaal gesproken serieus last van hebben. Ijzer 4 is zo makkelijk te slaan dat het bijna schandalig is….. en dat is dan ook gelijk de reden dat ik je toch wil vragen de ijzer 3 naar gelijke specs in elkaar te zetten; ik neem hem er graag bij!

Vriendelijke groet, Vincent


Theo,

Vorig jaar in heb ik mijn custom set Miura’s MC-102 gekocht.

Man, man, man, wat een ervaring. Wat een set.

Ben op half jaar tijd (gedurende winter periode) van 29,2 naar 24 hcp gegaan en denk dat er nog veel progressie in zit. Ik speel nu veel meer op de fairway, en mijn bijnaam “Robin du Bois” die ik cynisch van mijn vrienden had gekregen, ligt nu in het verleden. Het was wel een investering, doch het kostenplaatje van “verloren” ballen is duidelijk ook aan het zakken. Nu speel ik bijna met een bal toe hij versleten is. Momenteel lig ik nog wel te vechten met mijn driver (Titleist 902 D2), maar dat heeft natuurlijk niets te maken met de Miura’s, maar mogelijk wel met mijn techniek.

Mijn aangepaste Cobra Baffler’s (3, 4, -20/30 meters but who care’s!) ) compenseren de driver, die meestal nu netjes in de zak blijft zitten. Tony Robbins zei ooit : “It is in your moments of decision that your destiny is shaped” … Wel MIJN keuze om bij u een set op maat te laten maken heeft mijn golf-toekomst bepaald … Golf is nu FUN, FUN, FUN.

Bedankt Theo en tot op één van de volgende fitting sessies.

Dirk uit Antwerpen


 

Vond het enorm leuk om gezien te hebben waar je mee bezig bent. De jongens hebben erg genoten van de nieuwe technologie!!!.
Nogmaals dank.Met vriendelijke groet,
Jaqueline


 

Theo,
Ik wilde even doorgeven dat Jan met jouw driver Ned. kampioen senioren is geworden op de Dommel deze week.
Groet,


 

Dag Theo en Mia,
KZG goede keuze!
We hebben inmiddels gespeeld met de nieuwe clubs en de resultaten zijn verbluffend.
Wat een verschil in lengte en precisie! We zijn zeer tevreden.
Myra en Hans


 

Clubs spelen echt TOP!!
Hcp inmiddels verlaagd naar 11.9 Super gevoel.
Mooie balans etc.
TOP!!!
Bernard


 

Eerste beste qualifying maandbeker strokeplay hcp 10 gespeeld en terug naar exct. hcp11.7.

Hulde aan het golfmakersgilde….!!!!!!. Ga steeds beter spelen en wennen aan de stokken vooral het korte werk. Met vriendelijke groet,

Bernard


 

Hey Theo,
de ijzer-5 slaat super! Kijk er erg naar uit om mijn hele set zo te hebben.
De balvluchten zijn veel stabieler en ik heb er veel gevoel mee!
Groetjes Sander


 

Hallo Theo,
Ik ben erg blij met de set.
Ze voelen heerlijk aan geven veel gevoel.
Ik heb mijn hcp verlaagd van 9.9 naar 8.7 met als hoogtepunt een rondje 76 als beste prestatie van mijzelf ooit op onze baan.
Dankje voor het fitten.
Kom zeker terug,
Gr, Peter


 

Allereerst hoop ik dat alles goed met je gaat. Nog geen jaar na aanschaf heb ik mijn eerste serieuze prijs binnengesleept met mijn geweldige set ijzers! Het is mijn eerste vermelding op schildje in clubhuis, dus best een dingetje. Is de Rood-Wit beker, een van de oudste bekers op onze club die in de golfweek wordt gespeeld. 80 deelnemers, strokeplay.

Wilde ik even met je delen. Nogmaals dank geniet er nog met regelmaat van!

Hartelijke groet,

Joris Wilton